top of page
decoratie.png
0167 VAN WELLEN The Vault Cam A sunny v2 20221012.jpg
Focus op duurzaamheid

Het voormalige bankgebouw dat zich op de site bevond, wordt gesloopt en heropgebouwd. Dat heeft onder andere tot gevolg dat je kan aankopen aan 6% btw als aan de voorwaarden voldaan wordt. Maar de keuze voor nieuwbouw heeft ook andere voordelen. Zo voldoet een nieuw gebouw aan alle hedendaagse normen op het vlak van duurzaamheid, energie en akoestisch comfort. Het biedt ons de kans om een uitermate duurzaam project te realiseren. Het gebruik van zonnepanelen, warmtepompen, geavanceerde ventilatietechnieken type D ... zorgt ervoor dat alle units BEN-appartementen zijn, met een E-peil van E20. 

Outdoor living in de stad

Elk appartement beschikt vooraan over een ruim inpandig terras en de meeste zelfs over een tweede terras aan de achterzijde. De penthouses beschikken over een prachtig dakterras. Die buitenruimte vormt het heerlijke verlengstuk van het interieur. Dankzij de drempelloze overgangen en grote schuiframen lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over en wordt je terras een extra onderdeel van je leefruimte. Je profiteert er maximaal van het zonnetje en de deugddoende buitenlucht, terwijl je rustig een boek leest, een glas drinkt met vrienden, een maaltijd nuttigt of je neervlijt voor een zomerse siësta … 
Prompto-project-Eikenstraat-Antwerpen_ex_v6 (1).jpg

"Toekomstgerichte materiaalkeuzes, hernieuwbare energie of minimale omgevingslast: duurzaamheid is in The Vault een allesomvattend verhaal."

Anker 1
Een hoogwaardig interieur

 

De appartementen van The Vault stralen onberispelijke klasse uit. Dankzij de hoge, brede raampartijen stroomt het natuurlijke licht onbelemmerd naar binnen en geniet je van een heerlijk open gevoel. De afwerking is hoogwaardig en compromisloos. In de binnenruimtes komt natuurgeolied eiken parket. Voor de inrichting van je keuken en sanitair krijg je als bewoner de keuze uit een top-of-the-range gamma waarin je ongetwijfeld je gading vindt. Onze deskundige kopersbegeleiding helpt je bij dit alles om zonder zorgen de juiste keuzes te maken.

Klik op de foto's om te vergroten
decoratie.png
Nieuwsgierig naar de ligging?

 

De ligging van project The Vault laat zich het beste omschrijven als 'het beste van twee werelden': overal dichtbij, maar in alle rust. Wil je meer weten over de unieke ligging? Klik dan op de onderstaande knop.

bottom of page