top of page
decoratie.png
Een metropool op mensenmaat

In Antwerpen vind je alle ingrediënten van de bruisende wereldstad, maar tegelijkertijd de geborgenheid van een dorp. De Scheldestad heeft heel wat in zijn mars. Zo is Antwerpen toonaangevend op modevlak, een gastronomische trekpleister en al sinds jaar en dag dé diamantstad bij uitstek. Als kunstliefhebber heb je tevens de keuze uit een brede waaier aan boeiende musea en galerijen. 

thevault_logo.png
kaart 3.png

De Eikenstraat is een gezellige, verkeersluwe straat in het centrum van de stad. Het historische centrum en de Grote Markt bevinden zich op wandelafstand, net als de bruisende Graanmarkt, het Rubensplein en Botanic Sanctuary Antwerp. Net naast The Vault ligt het Osterrieth herenhuis, een statig Antwerps landmark, en ook het nieuwe, exclusieve vijfsterrenhotel Sapphire House van Marriott is vlakbij. Je kan er je culinair laten verwennen in het unieke plant-based restaurant van tweesterrenchef Bart De Pooter.   

decoratie.png
Een ligging zonder weerga

 

Dankzij deze bijzondere ligging, dicht bij alles maar in alle sereniteit, vormt The Vault de gedroomde uitvalsbasis voor een boeiend leven. Bovendien geniet de buurt van een uitstekende mobiliteit, dankzij de aanwezigheid van talrijke openbaarvervoerfaciliteiten, metrohaltes of het Centraal Station. Of je springt gewoon op je fiets, natuurlijk, want alles ligt hier op fietsafstand.

Uiteraard is er ook aan je wagen gedacht. Deze kun je kwijt in de aanpalende parking van QPark, waar 23 parkeerplaatsen voorzien worden voor de bewoners van The Vault. Aan elk appartement is minstens één parkeerplaats gekoppeld, door middel van een abonnementssysteem. 

bottom of page