top of page
decoratie.png
Commerciële ruimtes met topuitstraling

Naast het residentiële gedeelte omvat The Vault ook een aantal hoogwaardige commerciële ruimtes. Die zijn helemaal op maat van de ondernemer die wil profiteren van de talrijke troeven die The Vault te bieden heeft. Denken we maar aan de uitstraling die de sublieme architectuur en de schitterende gevel aan jouw bedrijf kunnen geven. Ook de centrale ligging in de stad, met de nabijgelegen winkelstraten, vormt een aantrekkelijke surplus. De bereikbaarheid is optimaal en de aanpalende parking maakt het zowel medewerkers als bezoekers extra makkelijk. Het uitzicht op de achterliggende patio haalt het groen binnen, dé garantie op een aangename (werk)sfeer!

0167-VAN-WELLEN-The-Vault-Cam-F-evening-

Flexibiliteit troef

De commerciële units lenen zich perfect tot gebruik als handelspand, kantoor of voor vrijetijdsvoorzieningen. Concreet bevinden zich zowel op het gelijkvloers als op de benedenverdieping twee ruimtes. Ze bieden onderling tal van combinatiemogelijkheden, in functie van jouw noden. Zowel de ruimtes op het gelijkvloers als op de benedenverdieping kunnen bijvoorbeeld tot één ruimte samengevoegd of apart gebruikt worden. De ondergrondse ruimte is ideaal om bijvoorbeeld de nevenfuncties van de bovenliggende kantoorruimte(s) te herbergen: vergaderzaal, fitnessruimte, keuken, werkplaats …

Niets dan voordelen

De ruimtes worden casco opgeleverd. Dat betekent dat je als koper de ruimtes afwerkt en inricht zoals jij het wil, in functie van jouw activiteiten. Je neemt er je intrek in een nieuwbouw, met alle voordelen van dien op het vlak van duurzaamheid, energiezuinigheid … Bovendien heb je de zekerheid dat je de eerste jaren niet tegen onverwachte kosten aanloopt.

decoratie.png
Interesse in een commerciële ruimte?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page